duminică, 10 februarie 2008

Teama .. frica..

Era o sambata superba de februarie, cand Bianca si Razvan s-au hotarat in sfarsit sa se vada dupa o saptamana incarcata cu teze si teste peste teste. Si-au dat intalnire la ora 15:00 si el ca de fiecare data, o astepta, pe bulevard, la banca unde si-au dat intaia oara intalnire. Trecusera deja 5 minute si ea numai aparea. Dar nu-i graba, intotdeauna s-a lasat asteptata. Dar iata ca se apropie cu pasi marunti de el. Era imbracata cu o geaca albastra ce se asemana cu albastrul ochilor ei si cu o pereche de jeansi primiti cadou chiar de la Razvan. Fata se repede in bratele lui si-l saruta cu pasiune.

-Mi-a fost dor de tine .. parca nu te-as mai fi vazut de un secol..

Amandoi pornira pe strazile pustii si incepura sa-si povesteasca diferite lucruri care se intamplasera in acea saptamana.
Totul mergea precum planuisera. In drum se oprira la un suc. Ca de fiecare data ea comanda un Prigat de portocale iar el isi aprinse o tigara. Se priveau ochi in ochi si niciunul nu spunea nimic. Intr-o clipa de "neatentie" esarfa Biancai pica de pe masa iar in clipa in care a vrut sa o ridice vazu negru in fata ochilor si se prabusi la pamant. Razvan, speriat, incepu sa tipe dupa ajutor. O persoana aflata, in acel local, incepu sa o stropeasca cu apa rece pe fata. Dupa vreo cateva secunde, Bianca incepe sa reactioneze. Razvan ingrijorat o intreaba:

-Ce ai, te simti rau?Vrei sa mergem la spital?
-Nu,nu .. sunt bine.
-Minti. Te vad ca nu esti in apele tale. Spune-mi..
-Nu am avut decat o simpla ameteala.

Baiatul o lua de mana, o saruta, se uita la ea si ceva nu era in regula. Fetei ii mai fusese rau si zilele trecute. Bianca incerca sa-i ascunda acest lucru dar intr-una din zile Razvan se intalnise, in mall, cu cea mai buna prietena a Biancai si fara sa vrea ii spusese acest lucru.

-Ma simt mai bine, spuse ea.
-Sigur esti bine? Mi-e frica.
-De ce ti-e frica?
-Nu vreau sa te pierd. Nu as suporta asa ceva.
-Nu ma pierzi. N-am nimic. Ai incredere in mine?
-Da, am.
-Te iubesc!
-Si eu te iubesc!
-Mergem?
-Sigur. Chelner.. nota, te rog..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu