sâmbătă, 16 februarie 2008

Friendship..

Postul acesta o sa-l incep cu un citat care mie imi place : "Prietenia .. un cuvant pe care multi il cunosc dar putini il inteleg." Foarte adevarat.

Prieten este acela cu care razi dar si plangi, cu care imparti o multime de sentimente: fie ca sunt de bucurie, de tristate, de nervi sau de entuziasm.


Prieten este acela care in momentele grele iti intinde o mana si te ridica atunci cand simti ca anumite momente te doboara.

Prieten este acela care stie ca se poate baza intotdeauana pe tine fara sa-i ceri ceva in schimb.

Prieten este acela care renunta la planuri, la temele pentru a2a zi desi stie ca are test, pentru a te asculta, pentru ati da sfaturi si pentru a-i spune ca toate au o rezolvare.


Prieten este acela care chiar daca se supara nu va vrea niciodata sa se razbune.

Prieten este acela care te asculta fara sa te judece.

Prieten este acela cand te priveste in ochi si stie prin ce treci, fara ca tu sa-i spui vreun cuvant. Prieten este acela care iti va pastra fiecare secret.

Prieten este acela care niciodata nu se lasa influentat de barfe si vorbele rele aruncate in vant despre tine. Intotdeauna te va accepta asa cum esti si daca uneori iti ies la iveala anumite defecte.

Prieten este acela care nu te minte niciodata si o sa-ti spuna intotdeauna adevarul indiferent cat de dureros ar fi.

Prietenia se bazeaza pe incredere si inseamna totodata si iubire si dragoste reciproca. Prietenia adevarata exista daca stii sa o pastrezi. Se poate pastra chiar si la distanta, fie ca tii legatura prin telefon, scrisori sau prin intermediul internetului, desi poate uneori simti nevoia sa imbratisezi acea persoana. Prietenia unei persoane o poti castiga in cateva saptamani,luni, ani dar o poti pierde intr-o secunda.

.. oare de ce anumite persoane nu cred in prietenie?

Un comentariu:

  1. ultima parte cu intrebarea retorica ...nj. :D

    pey sati spun. atunci knd esti dezamagit de fiecare persoana la care ai tinut si pe care ai considerat-o k-tzi este prieten nu mai e atat de usor k la inceput sati faci prieteni si sai pastrezi. pt ca de fiecare data se intampla la fel si totusi sunt oameni care risca si oameni care nu. Sunt cei care vor mai mult si cei care pur si simplu se inchid in ei creandu-si astfel o bariera care sai apere de tot.

    ...parerea mea.

    ms de comm :X si mie-mi place cum scrii u :) :D

    > http://www.ultima-clipa-de-fericire.blogspot.com <

    RăspundețiȘtergere