miercuri, 1 iulie 2009

Filme.

E vacanta si cum acum am prea mult timp liber am inceput sa ma uit la filme aproape in fiecare zi. Iata aici o listuta cu ultimele filme vazute care mi-au placut la nebunie.

1. If only , este un film de dragoste care mi-a placut la nebunie, care vi-l recomand din toata inima si sunt convinsa ca o sa ramaneti impresionati. Filmul ii au ca protagonisti pe Jennifer Love Hewitt, in rolul unei cantarete pe nume Samantha, si pe Paul Nicholls, in rolul unui om de afaceri, Ian. Cei doi traiesc impreuna in Londra si nu reusesc sa aiba o zi prea grozava. La sfarsitul zilei, Sam se urca intr-un taxi care este implicat intr-un accident. Sam nu reuseste sa supravietuiasca si Ian trece prin momente cumplite. A doua zi, Ian isi da seama ca totul a fost doar un vis si petrece momente de neuitat alaturi de iubita sa, incercand sa opreasca inevitabilul.

2. The Notebook, un alt film de dragoste la fel de bun ca si "If only". Filmul ne dezvaluie povestea de dragoste dintre doi adolescenti, Allie (Rachel McAdams) si Noah (Ryan Gosling). Relatia lor este destramata datorita parintiilor fetei care considerau ca Noah nu este baiatul potrivit pentru ea. Dupa multi ani, in care Allie a asteptat ca Noah sa-i scrie, aceasta se logodeste cu un soldat american. Allie si Noah se reintalnesc si amandoi isi dau seama ca se iubesc la fel de mult ca in adolescenta. Dupa aceasta reintalnire, Allie trebuie sa aleaga intre Noah si logodnicul sau.

3. Twilight
. Cu totii stim ce repede a ajuns celebru acest film. Am intrebat o groaza de prieteni ce parere au despre "Twilight". Parerile sunt diefrite: altii au spus ca este un film superb care merita vazut, altii ca nu s-a ridicat la asteptarile lor si ca nu este cine stie ce. Aveam de foarte mult timp filmul in pc dar nu m-a tentat niciodata sa ma uit pana zilele trecute. Dupa mine, ideea filmului e unica si totusi interesanta. Viata adolescentei Bella, se complica foarte tare in clipa in care se muta in alt oras si intr-o alta scoala. Din prima zi, este atrasa de Edward Cullen. Acesta la randul lui se intragoseste de Bella dar ascunde un secret foarte mare despre el si despre familia lui. In cele din urma, Bella afla ca, Edward si familia sa, sunt vampiri si isi risca viata ducand pana la capat aceasta relatie.

4. High School Musical 3. Mi-au placut primele doua parti si am fost curioasa sa o vad si pe a 3a. Sunt aceiasi adolescenti plini de energie si mereu pusi pe sotii, doar ca acum sunt in ultimul an de liceu. Pregatirile pentru balul de absolvire, pentru campionatul de basket si alegerea colegiilor unde vor invata mai departe, pun sub semnul intrebarii relatia dintre Troy (Zac Efron) si Gabriella (Vanessa Hudgens).

Un comentariu:

  1. "If only" e unul din cele mai bune filme de dragoste aparute in ultimii ani.Prima data cand l-am vazut am plans, nu ma asteptam ca el sa-si sacrifice viata pentru a ei, sa o iubeasca atat de mult.De "Twilight" nu comentez ca risc sa devin subiectiva.Ma astept la o mai buna respectare a cartii la urmatorul film, pentru ca asta a fost singurul neajuns al ecranizarii.De mult ma tin sa vad si eu "The notebook", din moment ce scenariul este adaptat dupa cartea omonima a lui Nicholas Sparks, acelasi care a oferit baza pentru "A walk to remember", un alt film extrem de emotionant.Vizionare placuta in continuare :) A, si din filmele nou aparute iti recomand si "My sister's keeper".Cred ca iti va placea genul. :*

    RăspundețiȘtergere