luni, 27 iulie 2009

Amintiri

Acum cateva zile, ma gandeam la toti prietenii mei pe care i-am cunoscut prin intermediul internetului. Bineinteles, pe majoritatea i-am cunoscut pe forumul lui Maruta. Era o zi de vara, mai precis 1 Iulie 2006, cand mi-am facut curaj si m-am inscris pe forum. Cred ca a fost primul forum pe care m-am inscris si mi se parea o lume total diferita pentru mine. Am inceput sa postez mesaje, la diferite topicuri si ca orice nou-venit, traiam cu senzatia ca unul din userii vechi o sa se ia de mine. Am incercat sa ma fac cat "mai comoda in garso" si incetul cu incetul au inceput si discutiile pe messenger. Primul cu care am vorbit a fost .. Adi. Tot el a fost primul de care am prins drag de pe Garso. Totul a pornit de la o melodie ['Bosson-Over the mountains'] si asa.. am inceput sa vorbim mai mult. Mi se parea un om foarte de treaba din posturile lui dar cred ca daca nu era melodia aia n-aveam tupeu sa-i dau add pe mess.
Apoi, incetul cu incetul am inceput sa o cunosc pe Carmy care e o fata foarte dulce si ai intotdeauna ce sa vorbesti cu ea si pe Ana care mi-a devenit prietena foarte apropiata. Mi-am cunoscut 'familia': Katu-mama, Skip-tata si Simina-sora mai mare.
L-am cunoscut pe Mircea
cu care vorbeam pana-n noapte tarziu ca nah.. la el era ziua. Marius.. alta persoana cu care am vorbit mult si cu care am legat o prietenie.
Ca pe orice forum, existau si "Raii Forumului" de care eu mereu m-am temut : Sylv si Hordy. Sylv avea obiceiul sa faca misto de noii-veniti iar pe Hordy nu stiam niciodata ce sa-l cred, niciodata nu stiam cand vorbeste serios si cand vorbeste pe bune. Ei stiu foarte bine, ce teama aveam de ei dar uite ca azi, ma inteleg foarte bine cu amandoi.
Cu cativa dintre ei, am avut ocazia sa ma vad live si inca continuam sa ne vedem ori de cate ori avem ocazia.
Timpul a trecut, toti am crescut, ne-am gasit alte ocupatii si chiar daca nu mai tin legatura cu toti ca inainte, nu i-am uitat. Daca ar fi dupa mine, si acum mi-as dori sa se faca conferinte pe messenger, sa stam cu totii pana la 4 dimineata in fata calculatorului si sa plecam cu zambetul pe buze la somn.
Ei m-au invatat ca prietenia la distanta poate sa existe dar si ca firul ei este foarte fragil si se poate rupe in orice moment.

Un comentariu: