sâmbătă, 14 februarie 2009

Valentine`s Day


Valentine`s Day.. asa numita zi a Indragostitilor. O zi dedicata tuturor celor care iubesc si sunt iubiti. O zi in care toate cuplurile isi petrec, impreuna, aceasta zi aratandu-si dragostea unul fata de celalalt.
Cand auziti de 14 Februarie cu totii va ganditi la cei pe care ii iubiti, la cadouri, la inimioare si tot ce inseamna luna iubirii.
Din momentul in care noi, romanii, am "furat" aceasta zi de la americani, practic am uitat ca si noi avem o zi a Indragostitilor si anume "Dragobetele" (24 Februarie).
Sincera sa fiu .. n-am auzit sa se faca atata tam-tam pentru Dragobete cat se face pentru Valentine`s Day. Cand zic tam-tam ma refer la umblat dupa cadouri, diferite show-uri prin orase/mall-uri sau la tv.
Sunt de parere ca dragostea fata de persoana iubita se arata in fiecare zi sau atunci cand simti ca e momentul.
Poate vi se pare ca sunt pornita impotriva acestei zile.. dar n-as putea zice chestia asta. Pentru ca si eu mi-am petrecut ziua cu persoana iubita, am facut cadouri si chestii de genul. Doar ca nu suport oamenii care n-au habar ce inseamna cuvantul "dragoste" sau oamenii care arunca cu "te iubesc" in stanga si-n dreapta fara niciun sens. Am auzit destule replici de genul: "Vine Valentine`s Day.. trebuie sa-mi gasesc si eu prieten/a pana atunci.. macar de forma" si cand vine ziua de 14 i se adreseaza cu "te iubesc" si alte dulcegarii. Exista probabilitatea sa ajungi sa tii la acea persoana dar de la a tine pana la a iubi e cale lunga.
Si de incheiere sa va spun si voua intrebarea care ma macina? Ok. Am inteles cine e Sf. Valentin.. dar de ce trebuie sa-l sarbatorim si noi daca nici macar nu exista in calendar?

Un comentariu:

  1. cam aceleasi intrebari mi le-am pus si eu.Romanii fura,ne place sau nu.Iar oamenii,ca natura,sunt facuti sa si minta printre altele.De asta frecventa "te iubesc-urilor":|

    RăspundețiȘtergere