duminică, 14 octombrie 2007

Nu conteaza titlul !!

Acum daca nu ai mess sau cont pe hi5 nu esti om. Asta pentru ca la orele de informatica majoritatea colegilor dau buzna la calculatoare doar ca sa intre pe mess. Acum o saptamana calculatoarele erau parolate si nu stiam sa le pornim. Nicio nenorocire .. nu aveam nicio treaba .. nici pe mess, nici sa-mi verific maill-ul, nici nimic. In schimb colegii mei parca erau innebuniti ca nu pot intra pe mess. La un moment dat le-am zis : "Dar aveti net si acasa .. muriti daca nu intrati 6 ore cat suneti la scoala?" si toti se uitau la mine de parca eram nebuna. Da .. si eu stau in fiecare zi pe mess si asta din obisnuinta.

Bun .. si ca tot ziceam de hi5 .. imi aruncam ochii mai devreme pe pozele colegelor mele de clasa. Oh god .. nu reusesc sa inteleg ce vrei sa arati daca iti pui poze cu partea dorsala, poze cu tine pe jumatate dezbracata. Hmm .. let me guess. E moda aia cu multe "views" si cu cat mai multe commenturi. Aiurea !! Unii sunt chiar penibili. Cum ar fi o colega de-a mea. Citez : "Ah stii .. am cont pe hi5 dar sa nu intrati sa va uitati la poze ca sunt cam indecente". Si culmea ea singura a zis ca inca nu-si da inca arama pe fata. Oh doamne .. mi se face sila.
Si sunt sigura ca sunt multi care se dau drept altcineva dand click dreapta si salvand o poza si si-o pun primary pe hi5. Jalnic.

Btw .. asta e parerea mea si nu mi-o schimba nimeni chiar daca pe "unele" le deranjeaza. :)

Un comentariu:

  1. Dar ce zici de mesajele alea cu dati un com plssssssss; dau inapoi, promit! Netul e grozav, dar inseamna mult mai mult decit hi5...

    RăspundețiȘtergere