miercuri, 30 decembrie 2009

Happy new year !!

"Anii trec, nimeni nu-i mai opreste.. si ma intreb, ce a fost in urma mea..
Fericire si iubire, toate astea au insemna ceva.."


Gata. Ne aflam pe ultima suta de metri a acestui an. 2009 s-a scurs mai repede decat mi-as fi imaginat. A fost un an plin .. as putea zice dar si un an al schimbarilor: am cunoscut oameni noi, mi-am facut prieteni noi iar in materie de scoala colectiv si diriginta noua.
A fost un an in care am ras dar am si plans, am fost fericita dar si trista, am renuntat la anumite lucruri dar am primit altele in schimb. L-am cunoscut pe Alex si desi atunci a fost o zi ploioasa, intalnirea a iesit mai bine decat ne asteptam. Am cunoscut oameni noi care mi-au aratat ce inseamna sa respecti si sa fi respectat, ce inseamna sa-ti traiesti viata din plin, ce inseamna sa multumesti fie si pentru cel mai mic lucru. Am fost tare bucuroasa cand m-am revazut cu prietenul meu din copilarie si a fost o senzatie placuta cand l-am strans din nou in brate. Am reusit s-o revad pe Katu dupa 2 ani aproape [daca grestesc .. impusca-ma:))]. Am revazut-o si pe Ana si ii multumesc pe aceasta cale ca m-a suportat 4 zile prin preajma ei.
A fost un an bun .. dar sper ca 2010 sa fie de n ori mai bun ca asta.

Pentru anul 2010 nu-mi doresc decat sa fiu fericita, sa-mi am aproape familia si prietenii, sa termin cu bine asa cum mi-am propus anul scolar si bineinteleeeees .. daca nu cer prea mult .. sa obtin permisul de conducere.

Astea fiind spuse .. va doresc ca noul an sa va aduca multa bucurie in suflet, sa aveti parte de tot ce va doriti, sa fiti mai buni si ceea ce v-ati propus pentru 2010 sa realizati !!
La Multi Ani !!

joi, 24 decembrie 2009

Craciun Fericit !!

Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

vineri, 11 decembrie 2009

Luna cadourilor

Daaa !! Ma simt atat de bine cand vad cum orasul este tot mai luminat, cum in vitrinele magazinelor apare cate un bradutz sau un mos craciun, cum oamenii se pregatesc pentru intampinarea Sfintelor Sarbatori si pentru alegerea cadourilor, cum copilasii sunt de fiecare data entuziasmati de venirea Mosului.
Si eu sunt la fel de fericita ca si ei pentru ca spiritul Craciunului ma face sa ma gandeasc mai mult la mine, la familie si la cei apropiati.
Ca in fiecare an, incep sa cutreier orasul ca sa aleg cadourile potrivite pentru persoanele dragi. Pentru multi e foarte usor sa alegi cadouri dar ca intotdeauna eu sunt mereu indecisa. :))
Poate va intrebati ce vreau de la Mos Craciun. Hmh .. nu-mi doresc decat fericire, sanatate, sa fiu inconjurata de cei pe care ii iubesc si sa simt cu adevarat ca spiritul sarbatorilor a patruns in casa mea. Ah.. si mai imi doresc ceva. Ar fi perfect daca ar ninge .. si n-am pretentia sa ninga ca-n povesti dar macar sa simtim cu adevarat ca e iarna !!

marți, 8 decembrie 2009

Balada pentru o minune



Te asteptam, bine-ai venit!

Te cunosteam chiar daca noi nu ne-am mai intalnit.


...

Pe strazi fugim ca doi nebuni

Cele mai simple lucruri pentru noi sunt minuni

Si iti vorbesc si imi vorbesti

Si adormim frumos spunandu-ne povesti.

Iti multumesc ca in sfarsit

Ziua de maine e un loc mult mai fericit..