luni, 27 iulie 2009

Amintiri

Acum cateva zile, ma gandeam la toti prietenii mei pe care i-am cunoscut prin intermediul internetului. Bineinteles, pe majoritatea i-am cunoscut pe forumul lui Maruta. Era o zi de vara, mai precis 1 Iulie 2006, cand mi-am facut curaj si m-am inscris pe forum. Cred ca a fost primul forum pe care m-am inscris si mi se parea o lume total diferita pentru mine. Am inceput sa postez mesaje, la diferite topicuri si ca orice nou-venit, traiam cu senzatia ca unul din userii vechi o sa se ia de mine. Am incercat sa ma fac cat "mai comoda in garso" si incetul cu incetul au inceput si discutiile pe messenger. Primul cu care am vorbit a fost .. Adi. Tot el a fost primul de care am prins drag de pe Garso. Totul a pornit de la o melodie ['Bosson-Over the mountains'] si asa.. am inceput sa vorbim mai mult. Mi se parea un om foarte de treaba din posturile lui dar cred ca daca nu era melodia aia n-aveam tupeu sa-i dau add pe mess.
Apoi, incetul cu incetul am inceput sa o cunosc pe Carmy care e o fata foarte dulce si ai intotdeauna ce sa vorbesti cu ea si pe Ana care mi-a devenit prietena foarte apropiata. Mi-am cunoscut 'familia': Katu-mama, Skip-tata si Simina-sora mai mare.
L-am cunoscut pe Mircea
cu care vorbeam pana-n noapte tarziu ca nah.. la el era ziua. Marius.. alta persoana cu care am vorbit mult si cu care am legat o prietenie.
Ca pe orice forum, existau si "Raii Forumului" de care eu mereu m-am temut : Sylv si Hordy. Sylv avea obiceiul sa faca misto de noii-veniti iar pe Hordy nu stiam niciodata ce sa-l cred, niciodata nu stiam cand vorbeste serios si cand vorbeste pe bune. Ei stiu foarte bine, ce teama aveam de ei dar uite ca azi, ma inteleg foarte bine cu amandoi.
Cu cativa dintre ei, am avut ocazia sa ma vad live si inca continuam sa ne vedem ori de cate ori avem ocazia.
Timpul a trecut, toti am crescut, ne-am gasit alte ocupatii si chiar daca nu mai tin legatura cu toti ca inainte, nu i-am uitat. Daca ar fi dupa mine, si acum mi-as dori sa se faca conferinte pe messenger, sa stam cu totii pana la 4 dimineata in fata calculatorului si sa plecam cu zambetul pe buze la somn.
Ei m-au invatat ca prietenia la distanta poate sa existe dar si ca firul ei este foarte fragil si se poate rupe in orice moment.

marți, 7 iulie 2009

Always in our hearts

De aproape 2 ore, ma uit la tv, la ceremonia publica in memoria lui Michael Jackson si, pur si simplu, nu pot sa-mi stapanesc lacrimile.
Sunt milioane de oameni care i-au iubit muzica, care l-au indragit si care nu pot realiza nici in clipa de fata ca vocea "Regelui Pop" nu va mai raspuna niciodata. Nimeni nu va putea vreodata sa faca ce a facut el. Nimeni nu va putea sa bata toate recordurile detinute de Michael Jackson. Tot ceea ce Michael a facut, o sa ramana in istorie. Nu se va mai naste niciodata unul ca el, dar asta nu inseamna ca viata si muzica se opresc aici.
In ciuda tuturor zvonurilor aparute si a tuturor scandalurilor in care a fost implicat, cred ca Michael a fost o persoana extraordinara, a iubit pamantul, copii si oamenii, a iubit viata, a iubit muzica si mai ales, isi iubea fanii si tot ceea ce el facea pentru acestia. Nu-mi prea imi gasesc cuvintele sa scriu prea multe despre el, dar simteam ca trebui sa scriu acest post.

Nu pot sa spun ca am fost fana, dar am fost fascinata de muzica lui si inca sunt. Poate ca n-ar mai trebui sa-i criticam atat de mult viata si sa nu mai aplecam urechile la toate barfele si sa incercam sa intelegem ce a vrut Michael sa arate prin cantecele sale.

Michael Jackson - Heal The World


Michael Jackson - Earth song


Michael Jackson - Will You be There

luni, 6 iulie 2009

Marea.


- Mi-e dor de mare! Imi place la mare ca esti curat tot timpul .. marea te spala.

- Si esti sarat, nu? Te spala si te sareaza.

- Tu ai fost vreodata la mare?

- Nu.. dar am visat ca am fost. Intr-o zi, mi-a intrat nisip in ochi si am plans toata ziua..

- .. si cand ai intrat in apa ti-a trecut.

- Da..si am visat o casuta de paie pe plaja in care o sa stau si iarna si vara.

- Si mai e cineva in ea?

- Suntem numai noi doi.. aaa .. si marea!

- Pai si nu intra apa in casuta cand e furtuna?

- Nu.. cand e furtuna intram noi in apa si ne plimbam pe valuri.


Da , da .. e perioada aia a anului cand imi este foarte dor de mare si simt ca vreau sa evadez mai repede din orasul asta si sa iau drumul spre mare. Tot ce sper e sa pot sa ajung si in vara asta la mare, sa o ating, briza marii sa ma linisteasca si sa alerg pe nisipul ars de soare.

miercuri, 1 iulie 2009

Filme.

E vacanta si cum acum am prea mult timp liber am inceput sa ma uit la filme aproape in fiecare zi. Iata aici o listuta cu ultimele filme vazute care mi-au placut la nebunie.

1. If only , este un film de dragoste care mi-a placut la nebunie, care vi-l recomand din toata inima si sunt convinsa ca o sa ramaneti impresionati. Filmul ii au ca protagonisti pe Jennifer Love Hewitt, in rolul unei cantarete pe nume Samantha, si pe Paul Nicholls, in rolul unui om de afaceri, Ian. Cei doi traiesc impreuna in Londra si nu reusesc sa aiba o zi prea grozava. La sfarsitul zilei, Sam se urca intr-un taxi care este implicat intr-un accident. Sam nu reuseste sa supravietuiasca si Ian trece prin momente cumplite. A doua zi, Ian isi da seama ca totul a fost doar un vis si petrece momente de neuitat alaturi de iubita sa, incercand sa opreasca inevitabilul.

2. The Notebook, un alt film de dragoste la fel de bun ca si "If only". Filmul ne dezvaluie povestea de dragoste dintre doi adolescenti, Allie (Rachel McAdams) si Noah (Ryan Gosling). Relatia lor este destramata datorita parintiilor fetei care considerau ca Noah nu este baiatul potrivit pentru ea. Dupa multi ani, in care Allie a asteptat ca Noah sa-i scrie, aceasta se logodeste cu un soldat american. Allie si Noah se reintalnesc si amandoi isi dau seama ca se iubesc la fel de mult ca in adolescenta. Dupa aceasta reintalnire, Allie trebuie sa aleaga intre Noah si logodnicul sau.

3. Twilight
. Cu totii stim ce repede a ajuns celebru acest film. Am intrebat o groaza de prieteni ce parere au despre "Twilight". Parerile sunt diefrite: altii au spus ca este un film superb care merita vazut, altii ca nu s-a ridicat la asteptarile lor si ca nu este cine stie ce. Aveam de foarte mult timp filmul in pc dar nu m-a tentat niciodata sa ma uit pana zilele trecute. Dupa mine, ideea filmului e unica si totusi interesanta. Viata adolescentei Bella, se complica foarte tare in clipa in care se muta in alt oras si intr-o alta scoala. Din prima zi, este atrasa de Edward Cullen. Acesta la randul lui se intragoseste de Bella dar ascunde un secret foarte mare despre el si despre familia lui. In cele din urma, Bella afla ca, Edward si familia sa, sunt vampiri si isi risca viata ducand pana la capat aceasta relatie.

4. High School Musical 3. Mi-au placut primele doua parti si am fost curioasa sa o vad si pe a 3a. Sunt aceiasi adolescenti plini de energie si mereu pusi pe sotii, doar ca acum sunt in ultimul an de liceu. Pregatirile pentru balul de absolvire, pentru campionatul de basket si alegerea colegiilor unde vor invata mai departe, pun sub semnul intrebarii relatia dintre Troy (Zac Efron) si Gabriella (Vanessa Hudgens).