sâmbătă, 18 octombrie 2008

Melodia zilei.

Animal X-Nisip purtat de vant

miercuri, 15 octombrie 2008

Gelozia.

Eh bine da.. sunt "infectata" cu acest virus de care nu o sa pot sa scap niciodata. Stiu ca uneori gelozia poate distruge, in multe cazuri, relatii in care ai pus suflet. Si sunt constienta de lucrul asta. Desi se spune ca gelozia e un mod prin care ii demonstrezi celuilalt de langa tine cat de mult il iubesti. Right?
Fiecare din noi a simtit, cel putin odata in viata, cum e sa fii cuprins de gelozie.. indiferent de motive. Si fiecare din noi reactioneaza altfel cand vine vorba de asta. De multe ori, femeia incearca sa faca orice pentru a nu-si pierde partenerul.
Ce simt cand ma cuprinde gelozia? Pai.. furie, teama, nervi cat cuprinde, mahnire. Plus toate gandurile care imi vin prin minte: ingrijorare, invinovatire si diferite comparatii cu "principala" rivala.
Uneori o iau razna.. cum s-a intamplat .. acum de curand. Pur si simplu, imi venea sa urlu sau sa omor pe cineva, dar nu puteam pentru ca eram la scoala, in ora.
Poate ca uneori exagerez .. asta se datoreaza si din cauza faptului ca sunt si posesiva. Grav. Stiu. Dar asta e firea mea. Dupa parerea mea, gelozia nu mi se pare un semn de imaturitate
ci doar ma asigur ca e totul in regula. Pare aiurea, nu?
Gelozia nu o sa dispara niciodata, dar o poti controla .. atata timp cat exista incredere reciproca si mai ales daca ai incredere in propria persoana.[...]

duminică, 12 octombrie 2008

Azi.Vreau.

Azi simt ca te vreau.. tot mai mult dar nu vreau ca tu sa stii. Azi mai mult ca oricand vreau sa te simt langa mine, sa simt ca esti doar al meu . Azi.. acum.. ma simt ca si cum nu te-as mai fi vazut de o vesnicie.
Vreau sa ma pierd in ochii tai. Vreau sa ma pot juca cu degetele prin parul tau. Vreau sa ma tii strans in brate, sa simt ca langa tine pot visa cu ochii deschisi iar mirosul pielii tale sa imi gadile narile.
Vreau sa te privesc in timp ce dormi .. sa ma apropii de pieptul tau, sa aud cum inima iti bate cu putere si tu sa-mi spui ca: "Bate numai pentru tine."
Vreau sa ne pierdem amandoi in soapte, sperante si vise.

Azi.. vreau sa ma iubesti. Dar "azi" in curand va deveni un "maine".

miercuri, 1 octombrie 2008

Uhmm..

Pff .. urasc sa fiu bolnava. Urasc sa stau inchisa intre 4 pereti cu pumnul de pastile la gura, ceaiuri si servetele.
Daia urasc eu toamna din cauza schimbarii bruste a temperaturii.
Plus ca ma plictisesc de moarte. Sa nu mai punem la socoteala ca messul si skype-ul stau deschise si ca ascult muzica.
Pur si simplul n-am ce face .. sau mai bine zis nu am chef de absolut nimic, ma enervez din orice .. mi-e lene si de umbra mea. Intr-un cuvant .. sunt de-a dreptul enervanta. Dar nu-mi pasa.
Macar sa privesc partea mai buna a situatiei.. am scapat de scoala pentru cel putin 3 zile.
M-am plictisit sa tastez ..